Recencies

Tevreden klanten, dat is wat telt!


"Als het goed is vertel het iedereen, als het niet goed is vertel het ons" is een oude slogan die vroeger vaak werd gehanteerd en door zijn rake inhoud is hij voor ons nog steeds actueel. Wij vinden het belangrijk dat de klant tevreden is over ons werk, en is hij dat niet, dan willen we dat hij dat vooral zelf aan ons vertelt, zodat er een passende oplossing geboden kan worden.


ANNE-MARIE PANIER UIT KURINGEN

"Bedankt voor de foto's en de herstelling. Ik wil even zeggen dat ik super tevreden ben van de geleverde service. Na een eerste schrik dat er toch gebroken moest worden om het probleem op te lossen, moet ik zeggen dat mijn schrik volledig onterecht was.

Herstelling werd vlot, op de afgesproken tijd en zeer netjes gedaan, echt top! Bedankt!"PAUL BRAMS UIT VELTEM

"Hartelijk dank voor het geleverde werk.

Wij waren vooraf echt bang van breekwerk in onze keuken. Ongegrond zo bleek.

Een dikke proficiat aan uw werknemer. De manier waarop die man hier alles opgelost heeft verdient alle lof. Bravo!!"PETER UIT HASSELT

"Ik wil u bedanken voor de goede service die jullie firma geleverd heeft. Van de lekdetectie tot de herstelling was alles duidelijk uitgelegd. De herstelling die vandaag is uitgevoerd was tot in de puntjes verzorgd."


BART UIT GENK


"Beste Angela & team,

Een pluim aan Kris en Gert; ze leveren goed werk en zijn vriendelijke heren. Het was een goedlachse bedoening met de nodige duiding en professioneel advies."

RENE SNIJKERS UIT PEER


"Dag Ronny,

Een van uw mensen is vandaag bij ons appartement in Hamont geweest.

Je mag fier zijn op zo een werkman.

Echt een nette kerel met veel kennis en veel inzet. Ik zal zeker in Peer reclame maken voor uw bedrijf.


Groetjes René Snijkers"


KRISTOF CLAES UIT BREE


"Mag ik jullie van harte bedanken voor de geleverde service! Zowel de lekdetectie (uiterst professioneel) als het oplossen van het probleem vandaag zijn van een ongeziene service en kwaliteit. Prachtig werk geleverd, uiterst snel en kwalitatief!
Vooral de snelle tussenkomst vind ik ongezien en ben ik super tevreden van. Een dikke pluim aan alle werkmannen die bij mij zijn geweest. Uitermate vriendelijk en goede stielmannen! 
Nogmaals hartelijk bedankt! Van mij een dikke 10! 
Mvg Kristof"